Foci

Nagy nevet igazolt az NB1 sereghajtója

andré alves (andré alves)
andré alves (andré alves)

A Kaposvári Rákócziban folytatja pályafutását André Alves dos Santos. A brazil támadó féléves megállapodást kötött a vezetőséggel.

A 30 esztendős csatár 2005 és 2008 között 73 bajnoki találkozón lépett pályára a Kaposvár színeiben, és 26 gólt szerzett.

Fotó: rakoczifc.hu

„Fél évre szerződtettük Alvest, de ha mindkét fél elégedett lesz, akkor a nyáron meghosszabbíthatjuk a megállapodást” – mondta rakoczifc.hu-nak Illés János ügyvezető-elnök. “A játékos korábban többször is hangsúlyozta, hogy szeretett Kaposváron élni és játszani, kedvelte a közönséget, és a szurkolók is elismerték őt. Volt más ajánlata is, de sikerült meggyőzni arról, hogy nem feltétlenül a pénz számít, hanem az, hogy segítsen a nehéz helyzetben lévő korábbi együttesén. Örülök neki, hogy minket választott, és már a többiekkel együtt el is utazott a debreceni edzőtáborba.”

A támadó korábban 41 bajnokin szerepelt a ciprusi Omonia színeiben, Magyarországon pedig a Kaposvár előtt a Bp. Honvéd majd a Videoton csapatát is erősítette. Az elmúlt fél évet Dubaiban töltötte, az esztendő végén bontott szerződést akkori együttesével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik