Foci

Suarez duplázott, a Liverpool gálázott

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

Az FC Liverpool gólzáporos meccsen nyert a Stoke City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A tabellán negyedik Vörösök izgalmas meccset vívtak a Stoke otthonában, hiszen már öt perc játék után előnyhöz jutottak, igaz csak Shawcross öngóljával.

A folytatásban aztán Luis Suarez is eredményes tudott lenni, vagyis a 32. percben már 0-2-t mutatott az eredményjelző. Nem telt el sok idő, hamarosan érkezett a szépítés, majd az egyenlítés is: a Stoke részéről Crouch és Adam ünnepelhetett, így a szünetre 2-2-vel vonultak a felek.


Simán nyertek
Fotó: AFP

A Vörösöket a második felvonásban Gerrard – büntetőből – juttatta ismét előnyhöz, majd megint az uruguayi támadó percei következtek. 4-2-nél még mindkét együttes betalált egyszer, így végül 5-3-ra nyert a Liverpool és ez történelmi siker volt, hiszen korábban még soha nem győztek Premier League-meccsen a Stoke stadionjában, ahol eddig három vereség és két döntetlen volt a mérlegük.

Luis Suárez immár 22 góllal vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

Eredmény – Premier League, 21. forduló

Stoke City-FC Liverpool 3-5 (2-2)
Gólszerzők: Crouch (39.), Adam (45.), Walters (85.) illetve Shawcross (5.), Suarez (32., 71.), Gerrard (51.-büntetőből), Sturridge (87.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik