Foci

Rekordigazolásra készül a Manchester City

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

A Manchester City labdarúgócsapata hajlandó lenne 30 millió fontot fizetni a Southampton baloldali védőjéért, Luke Shawért. Szélsővédőre még nem költöttek ennyit.


Luke Shaw hétről-hétre világsztárok ellen bizonyítja rátermettségét
Fotó: Europress

Luke Shaw az angol labdarúgás egyik nagy reménysége. Mindössze 18 esztendős, de már 42 meccset lehúzott a Southampton gárdájában, fiatal kora ellenére is alapemberré vált csapatánál.

Nem meglepő, hogy felfigyeltek rá a nagyok, ám ő hiába szurkolt gyerekként a Chelsea-nek és szögezte le korábban, hogy a londiaknál szeretne játszani, könnyen elképzelhető, hogy a Manchester City lesz a következő csapata. A Daily Mail vasárnapi kiadása szerint ugyanis a manchesteriek készek 30 millió fontot fizetni érte a Southamptonnak, ami ezen a poszton világrekordnak számítana – jelenleg Dani Alves a legdrágább szélsővédő, érte anno 29,5 millió fontot fizetett ki az FC Barcelona a Sevillának.

A City védelmének bal oldalára valóban ráférne az erősítés, ráadásul az angolok nagy jövőt jósolnak Shawnak, akiben a jövő angol válogatottjának állandó tagját látják. Az alapok megvannak, mivel játszott az U16-os és az U17-es válogatottakban, jelenleg pedig tagja az U21-es nemzeti csapatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik