Foci

Ronaldo mégis elmegy az Aranylabda-gálára

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A portugál zseni megváltoztatva korábbi döntését, elutazik január 13-án a FIFA Aranylabda-gálára.

Cristiano Ronaldo az elmúlt időszakban nem ápolt jó kapcsolatot Sepp Blaterrel, a FIFA elnökével. A támadó azért volt “dühös” a vezetőre, mert utóbbi egy október végi előadáson kifejtette, hogy neki Lionel Messi, a Barcelona játékosa kedvesebb, mert “jó fiú”, míg Ronaldo olyan peckesen jár a pályán, mint egy parancsnok.

Ronaldo mégis elmegy az Aranylabda-gálára 1 Fotó: AFP

A portugál klasszis azt is szóvá tette tavaly év végén, hogy Messi és Franck Ribéry bemutatója sokkal érdekesebb a FIFA honlapján, mint az övé, holott ő is a 2013-as Aranylabda egyik kiemelt esélyese, így ő nem hajlandó elutazni a ceremóniára.

Mára már megváltozott a véleménye.

“A vitát lezártuk, nem szeretnék vele többet foglalkozni. Ott leszek Zürichben” – kezdte Ronaldo. “Fogalmam sincs, hogy Ribéry, Messi, vagy én nyerek-e majd. Jelen pillanatban csak a játékra koncentrálok, szeretnék gólokkal és jó teljesítményekkel segíteni csapatomon. Ha én nyerem az Aranylabdát, az remek lesz, ha nem, akkor is dolgozom tovább. Mindig is elmentem a gálára, most sem hagyom ki. Normális, hogy ott leszek, aztán majd kiderül, hogy ki lesz a végső befutó.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik