Foci

Premier League: átértelmezték a lesszabályt…

Sokat szidjuk a magyar bírókat, oszt mit látunk? A világ legerősebb bajnokságának legprofibb sporttársai is kapitálisakat hibáznak...

Az eset  a Premier League karácsonyi fordulójának csütörtök esti csúcsmeccsén, a M. City-Liverpool rangadón, még az első félidő 19. percében 0-0-nál történt. A liverpooli Suárez félpályáról indult, Sterling és Coutinho indult területre vágtázó tempóban el. Az uruguay-i előbbit választotta a jobb oldalon. Az esetnél a manchesteri védő csúnyán beragadt, Sterling jó két méterrel hátrébb volt, az asszisztens ennek ellenére mereven lengetni kezdett. Lee Mason játékvezető befújta a lest, alighanem góltól fosztotta meg a Liverpoolt, mivel Sterling egy az egyben vihette rá Hart kapusra a labdát.

Az eset után tovább támadott a Pool. Coutinho nem sokkal később meg is szerezte a vezetést a vörösöknek, ennek ellenére, vagy éppen ezért nem sikerült megtartani az előnyt, a  City nyert 2-1-re.

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere nem is állta meg szó nélkül a mérkőzés után. “Soha nem beszélek a játékvezetők ténykedéséről, de úgy érzem, meg kell védenem a játékosaimat. Megítélésem szerint a bírók ma olyan hibákat követtek el, amik ezen a szinten nem megengedhetők. Nagy meccs volt.” – összegzett. Igaza volt.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik