Foci

Hatgólos thriller Nápolyban

napoli (napoli, )
napoli (napoli, )

A Napoli labdarúgócsapata hazai környezetben nyert 4-2-re az Internazionale ellen a Serie A-ban.

Vasárnap este rendezték az Inter és a bajnoki címre ácsingózó Napoli bajnoki rangadóját, amely a vendég milánóiak vezetőedzője, Walter Mazzarri miatt is érdekes volt, mivel a szakember első ízben tért vissza korábbi sikerei színhelyére a nyári váltást követően.


Remek kis mérkőzés volt
Fotó: AFP

A csapatok szédületes első félidőt produkáltak, csak kapkodtuk a fejünket és a gólok láttán, a félidőben pedig a hazaiak vezettek 3-2-re. A fordulás után ment előre becsülettel az Inter, de az egyenlítés nem jött össze, majd Alvarezt a 71. percben kiállította a játékvezető, ez pedig megpecsételte a vendégek sorsát, Callejón ráadásul nem sokkal később 4-2-re módosította az állást. Az emberelőnyben futballozó nápolyiak a meccs utolsó tíz percében nagyobb arányúvá is tehették volna győzelmüket, például a csereként beálló Goran Pandev azonnal tizenegyest harcolt ki, de büntetőjét nagy bravúrral védte Handanovic.

A vége maradt a 4-2, a Napoli két pontra megközelítette a második helyen álló AS Romát, amely hétfőn este az AC Milannal meccsel. Az Internazionale az ötödik, megelőzte a vasárnap délután győztes Fiorentina.

Eredmény – Serie A, 16. forduló

Napoli – Internazionale 4-2 (3-2)
Gólszerzők: Higuaín (9.), Mertens (39.), Dzemaili (41.), Callejón (81.) illetve Cambiasso (35.), Nagatomo (45+2.)
Piros lap: Alvarez (71.)

Videó – A nápolyiak sikere:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik