Foci

Hét helyért verseng tizenöt klub

europa-liga-trofea(1)(430x286)(2).jpg (európa liga trófea, )
europa-liga-trofea(1)(430x286)(2).jpg (európa liga trófea, )

A labdarúgó Európa Liga csoportkörének csütörtökön sorra kerülő utolsó, hatodik fordulója előtt akadnak még nyitott kérdések.

A sorozat két magyar érdekeltségű csapata, a Gulácsi Pétert foglalkoztató osztrák Salzburg és a Köteles Lászlót alkalmazó belga Genk már egyaránt biztosította helyét a legjobb 32 között.

A 12 csoportból az első két helyezett együttes folytathatja a küzdelmet tavasszal egyenes kieséses rendszerben, amelybe bekapcsolódik a Bajnokok Ligája nyolc csoportharmadik-helyezettje is.

Sok kérdés már eldőlt, de például a B csoportban a PSV a Csernomoreccel (B csoport), a G csoportban a  Dinamo Kijev a Rapid Wiennel játszik ki-ki meccset a tavaszi folytatásért. Bízhat még a továbbjutásban a FC Valencia és a Swansea City,a  Zulte Waregem a Wigan Athletic és a Maribor (D csoport), a Makkabi Tel-Aviv és az APOEL (F csoport), illetve a Sevilla , a Slovan Liberec és a Freiburg (H csoport) is.

Ez utóbbi összecsapást a honlapunk és a Story4 televízió élőben közvetíti.

A Freiburg – Sevilla mérkőzést csütörtökön 21 óra 5 perces kezdettel rendezik, a mérkőzést a Story4 közvetíti hazánkban, de Magyarország határain belül a Sport24 oldalán is követhető lesz élőképpel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik