Foci

Dárdai: továbbjutnak a német csapatok szerdán!

Szerdán kialakul a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének mezőnye. Egyelőre még csak három csapat továbbjutása biztos, és csak az Atletico Madrid végez biztosan csoportelsőként.Dárdai Pál, a Betclic magyar nagykövete szerint két német csapat is csatlakozik a legjobb tizenhat mezőnyéhez.

A legérdekesebbnek az F-csoport ígérkezik, ahol még nincs biztos továbbjutó. Dárdai Pál szerint a Napoli lesz a vesztese a hármas csatának. „A Dortmund nyerni fog Marseille-ben! Hétvégén még a Leverkusen elleni meccsen se a legjobbjaik játszottak. A franciáknak már nincs tétje az összecsapásnak és vannak hiányzóik is, így német sikert várok” – mondta első tippjét Pali, akinek ez a jóslata1,45-ös szorzóval fogadható a Betclic-en.

Az egykori kiváló középpályás kitért a csoport másik találkozójára is. „Nagyon szoros mérkőzést várok, de egy döntetlennel az Arsenal bebiztosítja a továbbjutását. Nincs szerencséje a Napolinak, mert a legtöbb csoportból simán továbbjutottak volna, de az Arsenal és a Dortmund nagyon erős páros.” – zárta le a csoportról való gondolatait az egykori labdarúgó, akinek ez a tippje 3,30-as szorzóval található.

A játéknap egyik ki-ki meccsét Gelsenkirchenben rendezik, ahol a Schalke fogadja a Baselt, míg a másikon az AC Milan fogadja az Ajax gárdáját. A találkozókon aki nyer, az elveszi a másiktól a továbbjutást: „A Schalke nyerni fog, erősebbek, mint a svájciak. A másik találkozó izgalmasabb lesz, ott bármi lehet, én mégis ikszre tippelek. Az Ajax talán jobb együttes jelenleg, viszont a Milan játszik hazai pályán és vannak annyira rutinosak, hogy döntetlenen tartsák meccset!” – értékelt a berlini klublegenda, akinek a Schalke-győzelemre tett tippje 1,68-as, míg a milánói döntetlen 3,75-ös szorzóval fogadható meg a Betclic-en.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik