Foci

Immár öt meccse nyeretlen a Honvéd

marco-rossi(650x433)(1).jpg (marco rossi, )
marco-rossi(650x433)(1).jpg (marco rossi, )

A Lombard Pápa 1-0-ra győzte le a kispestieket az OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A szombati játéknap utolsó meccsén a Honvéd Pápára látogatott, hogy megszakítsa négy meccsen át tartó nyeretlenségi sorozatát.

Ezzel szemben rémálomszerűen indult a meccs a vendégek szempontjából, Griffiths már a második percben eredményes volt, így mondhatni gólelőnyt adott ellenfelének Marco Rossi alakulata.

Foghatja a fejét az olasz szakvezető
Fotó: MTI

Az első játékrészben többször is egyenlíthetett volna a Kispest, ám az mindent eldöntő pillanatokban vagy rosszul döntöttek a vendég játékosok, vagy a koncentráció hiánya miatt rendre elpuskázták a ziccereket.

A második 45 percben visszaesett a Honvéd helyzeteinek a száma, az adódó kevés lehetőséggel pedig továbbra sem éltek a fővárosiak, így nulla ponttal utazhatnak haza Pápáról.

Eredmény – OTP Bank Liga, 17. forduló

Lombard Pápa Termál FC-Budapest Honvéd 1-0 (1-0)
Pápa, 500 néző, v.: Erdős

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs L. – Quintero (Eszlátyi, 63.), Struhár, Tóth G., Présinger – Tajthy – Németh M., Orosz (Szabó O, 75.; Dóczi, 90.), Sekour, Arsic – Griffiths

Budapest Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade – Hidi – Ikenne-King (Vécsei, 56.), Diarra (Prosser, 73.), Mancini (Perea, a szünetben), Holender – Job

gólszerző: Griffiths (2.)

sárga lap: Sekour (44.), Tóth G. (83.), illetve Lovric (37.), Alcibiade (44.), Holender (56.), Hidi (71.), Job (83.), Prosser (86.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik