Foci

Kis túlzással mindenki fizet az NB1-ben

Ferencváros, Újpest (ferencváros, újpest, )
Ferencváros, Újpest (ferencváros, újpest, )

kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

A FEB a Győri ETO-t és a Kaposvárt az Igazolási és Átigazolási Szabályzat megsértéséért 100.000 – 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi -olvasható az mlsz.hu-n.

Az Újpest és a Fradi csúnyán ráfázott. A lila-fehérek drukkerei a Paks elleni idegenbeli, míg a Fradi fanatikusai a Pécs elleni hazai bajnokin kiabáltak be megbotránkoztató rigmusokat, ezért 200-200 ezer forintot kell fizetnie az értinetteknek.

Hiba volt tüzeskedni
Fotó: MTI

A gond azonban nem csak ennyi a fővárosi csapatoknál, csőstül jött a baj a két riválisra: a FEB a Ferencváros-Újpest Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata miatt az FTC-t 200.000 Ft, az Újpestet szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata miatt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Nem járt jobban a Haladás és a Videoton sem: a FEB 300.000 – 300.000 Ft-ot rótt ki a csapatokra a szurkolói bekiabálások miatt.

A Diósgyőr – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók részéről történt politikai tartalmú molinó kihelyezéséért a Diósgyőrt 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a Fegyelmi Bizottság.

Iszlai Bence (Haladás) mint visszaeső két, Rajos Gábor (Haladás) egy soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik