Foci

DVTK-Vidi: két-két gól, egy-egy pont

diosgyor-videoton(1)(960x640).jpg (diósgyőri vtk, videoton fc, )
diosgyor-videoton(1)(960x640).jpg (diósgyőri vtk, videoton fc, )

Az OTP Bank Liga 15. fordulójának rangadóján a Diósgyőr döntetlenre végzett a Videoton ellen.

A fehérváriak számára a győzelem lett volna az elfogadható Miskolcon, ugyanis a Debrecen átvette tőlük a tabella első helyét, míg a piros-fehérek ragaszkodtak volna harmadik pozíciójukhoz.

A télies időjárásban ráfázott aki késve érkezett a DVTK stadionjába, hiszen öt perc után már 1-1 állt az eredményjelzőn: az első percben labdát szerzett a Videoton, majd Kleinheisler 16 méterről szépen lőtt a kapuba. Pillanatok múlva egy kipattanó labdát Bacsa küldött a gólvonal mögé (1-1).


Igazságos döntetlen született
Fotó: MTI

A félidő derekán ismét a vendégeknél volt az előny, Kovács István ugyanis szép mozdulattal vette be Rajic kapuját, de később Zé Luis is gólt ünnepelhetett volna, ám fejesét a miskolciak kapusa hárította.

A szünet után minkét együttes komoly ziccereket dolgozott ki, ám gólt csak a DVTK szerzett: Gohér szabadrúgása kötött ki a hálóban (2-2).

Ez maradt a végeredmény, amivel a Videoton nem tudta megelőzni a Lokit, míg a Diósgyőr maradt a harmadik az NB I. félidejében.

Eredmény – OTP Bank Liga, 15. forduló

Diósgyőri – Videoton 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Bacsa (5.), Gohér (72.), illetve Kleinheisler (1.), Kovács (29.)

DVTK: Rajic – Kádár, Gohér, Vadász V., Eperjesi – Kostic, Nikházi (Batioja, 70.), Elek Á., Barczi (Gosztonyi, 70.)- Bacsa, Futács

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Caneira, V. Gomes, Kleinheisler (Oliveira, 68.), Kovács I. (Gyurcsó, 84.), Nildo – Zé Luis 

Sárga lap: Eperjesi (33.), Barczi (38.), Elek Á. (68.), illetve Juhász R. (77.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik