Foci

Az élre ugrott a Debrecen

Szakály Péter (szakály péter, )
Szakály Péter (szakály péter, )

A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a Budapest Honvéd otthonában nyert 3-1-re a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Sokáig nem fog az emlékezetünkben élni a Budapest Honvéd – Debrecen mérkőzés első félideje, a csapatok alacsony színvonalú 45 percet produkáltak, azonban így is esett egy gól, Zsidai a hajrában vette be Kemenes Szabolcs kapuját (0-1).


Szakály Péter már hétgólos a bajnokságban
Fotó: MTI

A hazaiak a fordulás után megpróbálták eltüntetni hátrányukat, de újabb gólt a Loki szerzett, Szakály emelt a felső sarokba (0-2). Még ekkor sem adta fel a kispesti együttes, amely két távoli lökettel jelezte, hogy nem tett le a pontszerzésről, ám a 67. percben végleg eldőlt a mérkőzés, amikor a hazai védelem zavarát ismét kihasználták a hajdúságiak, Kulcsár bólintott közelről a hálóba (0-3).

A 83. percben összejött a szépítés a Honvédnak, Perea harcolt ki, majd a kapufa segítségével értékesített egy büntetőt (1-3), azonban a DVSC sikere így sem forgott veszélyben, a három pontnak köszönhetően ráadásul már a Loki hátát nézi a mezőny – igaz a Videoton még adós a soros mérkőzésével, a székesfehérváriak vasárnap Miskolcon vendégeskednek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 15. forduló

Bozsik Stadion, 2000 néző, v: Kassai

Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 1-3 (0-1)

Honvéd: Kemenes – Baráth, Lovric, Ignjatovic, Alcibiade – Job, Ikenne-King (Mancini, 89.), D. Diarra (Perea, 62.), Hidi, Vécsei – Daud (Holender, 56.) Vezetőedző: Marco Rossi

DVSC: Novakovic – Lázár, Mészáros, Máté, Korhut (Volas, 85.) – Bódi, Se. Bouadla (Ludánszki, 81.), Zsidai (Trninic, 71.), Szakály – Kulcsár, Sidibe Vezetőedző: Kondás Elemér

Gólszerzők: Perea (83., 11-esből), illetve Zsidai (45.), Szakály (59.), Kulcsár (67.)

Sárga lap: Ignjatovic (2.), Hidi (54.), Alcibiade (74.), illetve Zsidai (10.), Bouadla (34.), Kulcsár (50.), Lázár (57.), Bódi (75.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik