Foci

A sors a Puskást büntette

debrecen-puskás akadémia (debreceni vsc, puskás akadémia fc, )
debrecen-puskás akadémia (debreceni vsc, puskás akadémia fc, )

A Puskás Akadémia 2-2-re végzett a Kecskemét ellen az NB I. 15. fordulójában. Így látták a meccset az edzők.

A hazaiak már 2-0-ra is vezettek a péntek esti összecsapáson, ám a KTE képes volt egyenlíteni, ráadásul Barry szépségdíjas gólt szerzett.

A döntetlennel egyik fél sem lehet elégedett, hiszen a PAFC továbbra is a kiesőzónából menekül, míg a kecskemétiek a 10. helyen maradtak.

Benczés Miklós, a Puskás trénere a meccs után elmondta, csak fejben nyerték meg a meccset és ráültek az eredményre.


Két pontot elveszítettek a hazaiak
Fotó: MTI

“Több helyzetet is kidolgoztuk, azokat ki is hagytuk eldönthettük volna a javunkra a találkozót. Nagyon belenyugodtunk a meccsbe. 2-1-nél a Kecskemét elkezdett nagy energiákat mozgósítani, érezték, hogy a kockázatos játékukkal van esélyük, több játékosukat is feltolták a mi zónánkba, mi erre nem reagáltunk megfelelően. Beleültünk a meccsbe, elhittük azt, hogy zsebünkben a három pont, és ez megbosszulta magát. 2-1 után nem tudtunk már váltani, nem volt egy vezér a pályán, aki összefogjon minket. Hiányzott a szervezettség, nem tudtuk megtartani a labdákat, a sors pedig végül büntetett.”

Kollégája, Bekő Balázs viszont boldogabb volt, hiszen az ő szemszögéből figyelve a meccset, csapata vesztett helyzetből tudott felállni.

“Kilátástalanul kezdtünk, aztán utána sem javult semmit a játékunk, vagy talán nagyon keveset. A cserékkel talán egy picit tudtunk változtatni, és végül megérdemelten szereztük meg az egyik pontot. Egy lapra tettünk fel mindent, szerencsére a cserék is ültek, a végén még majdnem nagyobb meglepetés is lett belőle, de persze azért kellet az is, hogy Antal nagy ziccert fogjon 2-0-nál. Érthetetlen számomra, hogyha tudunk így futballozni, akkor miért nem tudjuk azt egész meccsen tartani.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik