Foci

Playstationnel lepi meg drogos csatárát a magyar edző

foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Orosz István, a megyei I. osztályú Nagybátony vezetőedzője a napokban érdekes nyilatkozatával hívta fel magára a figyelmet.

“Megállapodtam a megye egyik legjobb csatárával: ha leszoktatom a drogról és az alkoholról, nálunk fogja ontani a gólokat! Nehéz munka lesz, de a maffiával is elbántam, ez miért ne sikerülne?” – mondta Orosz csapata Somoskőújfalu elleni vereségét követően a minap.

A humoros tréner most újabb meglepő húzásával került középpontba: playstationt ajándékoz kábítószeres játékosának, hogy lemondjon a tiltott szerekről.

Orosz István
Fotó: Facebook

“Elindult a rehab, kap tőlem egy PS4-et, hogy azon is gyakorolja a “józan” labdarúgók sikereit” – nyilatkozott a cink.hu-nak a nagybátonyi edző. “Egyébként jó srác,csak elváltak a szülei és a közeg sem igazán irodalmi, de hihetetlen penge gyerek, gyors, ravasz mint a róka és kurvára érzi a kaput.”

A legendás maffiaellenes rendőr alakulatára még két összecsapás vár az őszi szezonban, melyet nagyon várnak.

“Még két meccsünk van. Most idegenben, de az utolsó meccs jövő héten otthon. Szombaton. Nagyon készülnek az ultráink mert rivális Nőtincs jön. Lesz pyro, füst, meccs után buli. Mióta volt náluk egy komoly balhé, ahol késsel meg botokkal jöttek ránk, mindig tele feszültséggel az a meccs.”

A mesterrel készített teljes interjút ide kattintva találod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik