Foci

Jól viselkedtek a Honvéd-drukkerek, megnyit a kanyar

George F Hemingway (george f. hemingway, )
George F Hemingway (george f. hemingway, )

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetősége ismét megnyitja a hónapok óta bezárt Kispest-szektort.

Már egy ideje megromlott a viszony a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway, valamint a kispesti focicsapat ultrái között. Az utóbbi időben több alkalommal is „lelakatolták” az ún. Kispest-szektort, majd amikor szeptemberben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) két nemzetközi kupamérkőzésre szóló stadionbezárással, illetve 50 ezer eurós pénzbírsággal sújtotta a klubot a Vojvodina ellen történtek miatt, további intézkedésig kitiltották a drukkerek a kanyarból.

A 14. fordulóban a Budapest Honvéd az MTK otthonában játszott egy felejthető mérkőzésen 1-1-es döntetlent, ám a kispestiek közleménye szerint mégis van minek örülni a meccset követően:

„Szurkolóink kiváló hangulatot teremtettek a Hidegkuti Stadionban, nem mellesleg sportszerűen biztatták a csapatot. Szurkolóink fegyelmezettsége a klubvezetést arra ösztönözte, hogy újból megnyissa a hónapok óta bezárt Kispest szektort, így a soron következő, szombati Bp. Honvéd – DVSC rangadón újra megtelhet a kanyar, és szurkolóink az MTK ellen tapasztalt sportszerű, fergeteges biztatással győzelemre segítik csapatunkat. A kanyar újra megnyitása gesztus értékű, bízunk benne, hogy senki nem él vissza vele” – olvasható a honvedfc.hu-n.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik