Foci

Torghelle hivatalosan is szerződést bontott

torghelle sándor (torghelle sándor, )
torghelle sándor (torghelle sándor, )

A volt válogatott csatár több játéklehetőségre vágyik, a Videoton pedig elengedi Torghelle Sándort.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a fehérváriak a továbbiakban nem számolnak a csatárral, éppen ezért továbbállna Torghelle. Most viszont már hivatalosan is megtörtént a szakítás a felek között, hiszen a klub rábólintott, hogy szerződést bontsanak.

A Crystal Palace-t, a PAOK-ot és az Augsburgot is megjárt támadó 2012 januárjában igazolt a Videotonhoz: 67 meccsen 12 alkalommal talált a kapuba, idén viszont 14 meccsen csak 69 perc lehetőséget kapott.

Véget ért fehérvári pályafutása
Fotó: MTI

“Torghelle Sándor személyében egy nagyszerű mentalitású, igazi harcos labdarúgót ismertem meg. Jelenleg azonban több támadónk is megelőzi őt a csapatba kerülésért folytatott küzdelemben. Mivel Sándor már nem tartozik a fiatal játékosok közé, megértem, hogy több játéklehetőségre vágyik, és úgy vélem, könnyen fog magának olyan csapatot találni, ahol jóval több játéklehetőséghez jut majd. A továbbiakra sok sikert kívánok a pályafutásához” – mondta José Gomes vezetőedző.

A játékos úgy érzi, mindenképp lehet még néhány jó idénye.

“A Vidinél az utóbbi időben egyre távolabb kerültem a kezdőcsapattól. Vannak ajánlataim más kluboktól, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasznára tudok lenni valamelyik együttesnek” – nyilatkozta Torghelle Sándor, akit már a Ferencvárossal, de az Újpesttel is hírbe hoztak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik