Foci

Kétarcú csapat a Fradi

ricardo moniz (ricardo moniz)
ricardo moniz (ricardo moniz)

Vasárnap délután a Ferencvárost 3-0-ra verte a Haladás. Ricardo Moniz érthető módon nem volt túl boldog.

A Fradi nem először kapta már meg az esélyt, hogy odaérjen a tabella harmadik helyére, ám az utóbbi hetekben pocsék formát fogtak ki a zöld-fehérek labdarúgói. Miskolcon, a Diósgyőr ellen aztán úgy tűnt, kimásznak a gödörből Bödéék, de fölényes győzelem csak egy fellángolás volt.

Ugyanis a Puskásban vasárnap nagyon simán nyert a Haladás, és valljuk be, ez azért óriási meglepetés még úgy is, hogy nagyon kellemetlen ellenfél a szombathelyi gárda.

Meglepő vereségbe futott bele a Fradi
Fotó: MTI

“Ismét elhibáztunk egy esélyt, hogy a harmadik helyre odaérjünk. Úgy néz ki, mintha megijednénk ettől a lehetőségtől – ezt tavaly is láthattuk. Teljesen kétarcú a csapat, hiszen ugyanazok a játékosok, akik múlt héten nyertek Diósgyőrben, ezúttal teljesen mást mutattak. Ha a Haladás ellen hátrányba kerülsz, az végzetes lehet. Ennek ellenére hittünk benne, hogy vissza tudunk jönni a meccsbe, de az a frissesség, az a hit, amely múlt héten megvolt, ezúttal hiányzott. Nagy csalódás ez a mérkőzés számunkra, mert úgy gondoltuk, ismét a régi csapatunkat láthatjuk. Fontos, hogy az együttest egyben tartsuk, visszaszerezzük az önbizalmunkat. Pozitívnak kell maradnunk, van még nyolc rendkívül fontos mérkőzésünk a téli szünetig, amelyeket meg kell nyernünk” – foglalta össze gondolatait a találkozó után Ricardo Moniz, az FTC mestere.

Artner Tamás jóval önfeledtebben nyilatkozott. Van oka az örömre, hiszen komoly skalpot gyűjtöttek fiai.

“Nagyon taktikus, okos játékkal már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Szép támadásokat vezettünk, és szép gólokat lőttünk. Az ellenfélnek szinte helyzete sem volt. A második félidőben tudtuk, hogy kinyílik majd a Fradi, ennek köszönhetően egy kontrából újabb gólt szereztünk. Jelen pillanatban a Haladásnak jobb csapata van, mint a Fradinak – ezt láthattuk ma is. Annyit még szeretnék elmondani, hogy nem nagyon látok ma jobb belső védőt Magyarországon, mint az én két labdarúgóm.”

A következő körben a Ferencváros Paksra látogat, míg a Haladás a PMFC-t fogadja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik