Foci

Súlyos pofont kapott a Fradi

ferencváros-haladás (ferencvárosi tc, szombathelyi haladás, )
ferencváros-haladás (ferencvárosi tc, szombathelyi haladás, )

A Ferencvárost 3-0-ra győzte le a Haladás a Puskás Stadionban.

A zöld-fehérek az Újpest legyőzése után mélyrepülésbe kezdtek, hiszen sorozatban buktak el értékes pontokat, majd legutóbb a Diósgyőr otthonában meglepő módon 4-1-re diadalmaskodtak, így sokan úgy gondolták, megtalálta a helyes utat a Fradi.

Ez azonban csak fellángolás volt, hiszen most a Haladás ellen kötelező lett volna a siker, ám a szombathelyiek magabiztosan nyertek.


Halmosi kettőt lőtt
Fotó: MTI

Az első félidőben gyorsan lőttek kettőt a vendégek, előbb Halmosi küldte a labdát a hálóba, majd Ugrai lőtte ki a jobb alsót, így 22 perc játék után már 0-2-t mutatott az eredményjelző. A Fradit teljesen megfogta a kétgólos hátrány, az első felvonásban így csak egyetlen komoly lehetőséget tudtak kidolgozni, de az is kimaradt.

A fordulást követően Diallo és Jenner volt a hazaiak legveszélyesebb labdarúgója, ám gólt ismét a Haladás szerzett: a 64. percben ismét Halmosi villant (0-3).

A hajrában a csereként beállt Buzsáky lesérült, így még csak szerencséje sem volt az FTC-nek, hiszen Ricardo Moniznak ekkora már elfogyott minden cserelehetősége, így a fővárosiak tíz emberrel fejezték be a találkozót.

Eredmény – OTP Bank Liga, 14. forduló

Ferencváros-Szombathelyi Haladás 0-3 (0-2)
Puskás Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Fábián

Gólszerzők: Halmosi (10., 64.), Ugrai (22.)
Sárga lap: Besic (55.), Busai (86.), illetve Radó (8.), Guzmics (17.), Iszlai (39.), Németh M. (88.)

Ferencváros: Jova – Gerson (Buzsáky, 67.), Mateos Ramajo, Besic, Bönig (Busai, 80.) – Somalia, Gyömbér, Holman (Diallo, a szünetben), Józsi, Jenner – Böde

Szombathelyi Haladás: Rózsa – Fehér Z., Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Ugrai (Gyurján, 89.), Simon Á., Nagy I. G., Iszlai, Halmosi (Schimmer, 76.) – Radó (Németh M., 83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik