Foci

Kötelesék nyerni mennek Bécsbe

Köteles László (köteles lászló, )
Köteles László (köteles lászló, )

Az osztrákok 1-1-es döntetlent játszottak a Genkkel a harmadik játéknapon. A belgák most idegenből hoznák el a három pontot.

Az előző körben sokáig jól tartotta magát Köteles László csapata, ugyanis Gorius révén egész sokáig tartották egygólos előnyüket, ám meglepetésre a vendégek sokkal agresszívabban kezdtek el focizni a bekapott gól után, míg a belgák visszavettek az iramból.


Sok múlhat a teljesítményén
Fotó: MTI/EPA

Ennek az lett az eredménye, hogy Sabitzer a 82. percben egyenlített, kialakítva a végeredményt. Mivel a Genk vezeti a tabellát a D csoportban, de csak öt pont az előnyük a Rapiddal szemben, így egy vereség után komoly bajba is kerülhetnek Kötelesék, vagyis kötelező a győzelem csütörtökön.

A bécsiek eddig 11 alkalommal találkoztak belga ellenféllel és eddig 50 százalékos a mérlegük, hiszen 4 győzelem és 4 vereség mellett két iksz fűződik ezekhez a csatákhoz, de az osztrák fővárosban jobb a Rapid aránya.

“Nem félünk a Genktől, bár nem véletlenül állnak a belga bajnokság második helyén. Fiatal csapatunk van, de remekül teljesítünk. Feltérképeztük az ellenfelet, először nyerjünk, aztán beszélhetünk a továbbiakról” – mondta a Rapid edzője, Zoran Barisic.

A találkozót a Story4-en 20:55 órától élőben tekintheted meg, a Sport24 pedig élőképes közvetítésben számol be a Rapid Wien-Genk összecsapásról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik