Foci

Szalaiéknak esélyünk sincs

szalai ádám (szalai ádám)
szalai ádám (szalai ádám)

Kedden és szerdán több nagy rangadóval folytatódik a Bajnokok Ligája. Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint döntetlent játszik a Real és győzni fog a Dortmund.

A keddi nap rangadóját Torinóban rendezik, ahol az olasz bajnok Juventus fogadja az őket két hete hazai pályán legyőző Real Madrid gárdáját:

Fotó: Betclic

„Döntetlent várok. A madridiaknak egy pont elég, míg a Juventus nem annyira jó jelenleg, hogy legyőzze a Madridot, még hazai pályán sem” – adott magyarázatot Dárdai, hogy miért is vár pontosztozkodást. Ez a tipp 3,50-es szorzóval található a Betclic-en.

Lesz miből válogatni a futballszerető közönségnek a szerdai játéknap mérkőzéseiből, hiszen aSzalai Ádámmal – a magyar csatár a hétvégén eltörte a fülét – felálló Schalke Londonban, a Chelsea-nél vizitál, a legutóbb éppen az angol fővárosban nyertes Borussia Dortmund az Arsenalt fogadja és a Milan barcelonai látogatása is érdekesnek ígérkezik.

A spanyoloknak elég az iksz is
Fotó: AFP

A rangadókról Dárdai is elmondta a véleményét: „A Schalke hiába nyert a hétvégén a Bundesligában, akadozik a csapat játéka, nem nyújtanak meggyőző teljesítményt. A Chelsea feledteti hétvégi vereségét, és megverik a németeket. A másik német-angol párharcon viszont német győzelmet várok, a Dortmund már az Arsenal vendégeként is nyerni tudott” – alkotott véleményt a korábbi válogatott labdarúgó, majd kitért a Milan vendégjátékára is: „Hazai pályán egyértelműen a katalánok az esélyesek, nagy meglepetés lenne, ha nem nyernének. De szerintem nem lesz most semmi váratlan, a gránátvörös-kékek behúzzák a meccset!” – zárta tippjeit a szerdai játéknapjára vonatkozóan az egykori berlini kedvenc.

Oscar főszereplő lehet a Schalke ellen
Fotó: AFP

A Chelsea hazai győzelme a Schalke felett 1,38-as, a Dortmund hazai győzelme 1,65-ös, míg a Barca diadala 1,20-as szorzóval található a Betclic honlapján.

A 61-szeres válogatott labdarúgó tippjei kombináltan 9,56-szoros szorzóval fogadható a Betclic honlapján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik