Foci

Senkinek sem jó döntetlen Kispesten

marco rossi (marco rossi, )
marco rossi (marco rossi, )

A Budapest Honvéd egy felejhető mérkőzésen 1-1-et játszott Győri ETO FC-vel az OTP Bank Liga 13. fordulójában.

Az utóbbi időben sorra veri ellenfeleit a Budapest Honvéd együttese, amely a Ferencváros és a Videotont is legyőzte az elmúlt hetekben, ráadásul idegenben. Ezúttal a bajnoki címvédő ETO látogatott a Bozsik Stadionba és mivel mind a két csapat 20 ponttal állt a fordulót megelőzően, igazi „hatpontos” rangadóra volt kilátás.

Ehhez képest a szakadó esőben rendezett találkozó első félidejében főleg taktikai csata folyta a pályán, a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. Ne szépítsük: alacsony színvonalú volt az első 45 perc.


A küzdelem nagy volt, az iram nem
Fotó: MTI

A második felvonásban sem játszottak veszélyesen a csapatok, és ahogy haladtunk a meccs vége felé érződött, hogy ez egy igazi egygólos meccs lehet. Nos, azt hihettük, hogy ez a találat a 71. percben született meg, amikor Svec elcsúszott, az üresen maradt Daud pedig a hálóba gurított, ám a  csereként beálló, korábban épp a Honvédot erősítő Martinez a hajrában beállította az 1-1-es végeredményt, ezzel pedig egy pontot megmentett csapatának.

Az iksz igazából egyik csapatnak sem jó.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Solymosi

Budapest Honvéd – Győri ETO FC 1-1 (0-0)

Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade – Nagy G., D. Diarra (Job, 58.), Hidi – Vécsei, Daud (Vernes, 80.), Holender (Perea, 69.) Vezetőedző: Marco Rossi

Győri ETO FC: Kamenar – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Mevoungou, Kronaveter (Trajkovic, 59.), Pátkai – Varga R., Strestík (Kalmár, 72.), Andric (Martinez, 63.) Vezetőedző: Pintér Attila

Gólszerző: Daud (71.), illetve Martinez (84.)

Sárga lap: D. Diarra (45.), illetve Dinjar (35.), Andric (38.), Mevoungou (74.), Lipták (85.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik