Foci

Détári megtartotta első edzését

détári lajos (détári lajos, )
détári lajos (détári lajos, )

Felsőtárkányban már munkába is állt a Ferencvárosi korábbi trénere, Détári Lajos.

Az NB III-as együttesnél az őszi szezon végéig, vagyis egy hónapos próbaidővel kapott új állást a világválogatott labdarúgó, aki a klub valamennyi csapatát felügyeli majd szakmai igazgatóként.

Ráadásul Détári meg is tartotta első edzését Felsőtárkányban, ahol lesz min javítania, hiszen az együttes a 10. helyen áll az NB III Keleti csoportjában.


Most bizonyíthat
Fotó: MTI

“Minden feladat kihívás, bárhonnan is érkezik a felkérés. Felsőtárkányban jó helyre kerültem, kiváló körülmények között dolgozhatok, s a labdarúgók hozzáállása is nagyon tetszett. Technikailag képzett játékosok alkotják a keretet, minden erőnkkel azon leszünk, hogy igazán ütőképes, jó csapat alakuljon” – mondta a heol.hu-nak Détári.

Szombaton pedig következik az első bajnoki Détárival az élen, hiszen a Felsőtárkány a Hatvan ellen játszik mecsei rangadót.

“Ha jól játszunk, mégsem szerzünk pontot, sokra nem megyünk. Olyan szervezett, jól működő együttest szeretnék látni a pályán, amely tudja, hogy mit akar elérni. Az akarati tényezőket nem is említem, hiszen nálam az alapvető elvárás, hogy aki lehetőséget kap, az a száz százalékot nyújtsa.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik