Foci

Csak döntetlent ért az ETO mezőnyfölénye

győri eto fc (győri eto fc, )
győri eto fc (győri eto fc, )

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában Pintér Attila tanítványai hazai környezetben játszottak 2-2-t az újonc Puskás Akadémiával.

Megbotlott a Videoton

Az ötödik percig kellett várni a találkozó első góljára: Varga megcsúsztatott labdáját Andric vágta a vendég kapuba.

A felcsúti alakulat hatalmas potyagóllal egyenlített két perccel később, a győriek viszont még az első játékrész lefújása előtt megszerezték második találatukat, ezzel újra előnybe kerültek.

Nem volt elég a győzelemhez a két lőtt gól
Fotó: MTI

A második 45 percben is mezőnyfölényben futbalozott a címvédő, ám egy kontrát követően Nikolic 11 méterről talált a hazai kapuba, a Győrnek pedig ezúttal nem volt elég 15 perc, hogy újabb gólt lőjjenek.

A döntetlennel a Puskás Akadémia a 14., még épp bennmaradást érő helyen áll a fordulót követően, az ETO pedig a Fradival azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel a hatodik a bajnoki tabellán.

Eredmény – OTP Bank Liga, 12. forduló

Győri ETO – Puskás Akadémia 2-2 (2-1)
Győr, 2600 néző, v: Kassai

Győr: Kamenár – Svec, Lipták, Kamber (Lang, 64.), Völgyi – Mevoungou – Pátkai, Kronovater – Varga R. (Kalmár, 87.), Koltai (Strestík, 18.), Andric

Puskás FC: Hajdúch – Margitics, Vaszicsku, Szekeres A., Tamás M. – Polonkai (U. Nikolic, a szünetben) – Gallardo (Molnár T., 73.), Czvitkovics, Zsolnai (Tischler, a szünetben), Haraszti – Lencse

Gólszerzők: Andric (5.), Kronaveter (39.), illetve Lencse (7.), U. Nikolic (75.)

Sárga lap: Andric (29.), Völgyi (79.), illetve Lencse (42.), Czvitkovics (58.), U. Nikolic (75.), Margitics (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik