Foci

TOP 5 BL: legnagyobb, legkamubb, legbénább

Összegyűjtöttük a szerdai BL játéknap legjeit. Volt merítés bőven. A Real-Juve meccsről hármat is beszavaztunk a listába!

Ibrahimovic egyszemélyes kivégzőosztagként négy gólt vert az Anderlecht hálójába az ötből. Különösen a 3. volt káprázatos. A 20-22 méterről eleresztett bombája 0:29-től látható a videón. Nálunk ez a játéknap gólja.

Arturo Vidal (Juventus) a Real Madrid 16-osán belül esett egy kamut. Pontosabban nem is tudjuk eldönteni, hogy a 2-1-es spanyol győzelmet hozó meccsen szerencsételnül rúgott földbe, vagy direkt, az viszont boztos, hogy azonnal kérte a büntetőt. Nálunk ez a játéknap legnagyobb kamuja.

A Bayern 5-0-ra verte a cseh Viktorija Plzen csap tát, így tán nem osztott nem szorzott, de Robben egyszerűen nem akart büntetőt rúgni. Történt ez aztán, hogy az edző Pep Guardiola az elmúlt hétvégén nem engedte, hogy a Mainz elleni bajnokin Arjen Robben végezhessen el egy tizenegyest. Helyette Thomas Müller talált be büntetőből. Guardiola szerda este hiába erőlködött, a holland nem volt hajlandó a büntető végrehajtására, átengedte Riberynek. Nálunk ez a játéknap vitája.

Ismét a Real- Juve, méghozzá Chiellini kiállítása, amit a Juventus részéről többen is megkérdőjelezték. Nem csoda, ütésnek korántsem lehet nevezni az olasz védő mozdulatát, valljuk meg őszintén C. Ronaldo eljátszotta a nagy halált… Nálunk ez a játéknap szimulálása.

És még mindig a Real: Benzema egy méterről rúgta fölé a kihagyhatatlant. Hogy ez szeretncsétlenség, peches mozdulat, vagy egyenesen bénázás, azt mindenki döntse el maga. Nálunk ez a játéknap legnagyobb kimaradt helyzete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik