Foci

Kérdőre vonták a drukkerek a ferencvárosi focistákat

Józsi György, Böde Dániel (józsi györgy, böde dániel, )
Józsi György, Böde Dániel (józsi györgy, böde dániel, )

Kaposvárról hazafelé tartva állították meg a labdarúgócsapat buszát a szimpatizánsok és közölték: nem tűrik a lélektelen játékot.

Szeptember 22-én a Ferencváros 3-1-re nyert az ősi rivális Újpest ellen az OTP Bank Ligában, a szurkolók pedig annyira örültek a győzelemnek, hogy a pályára özönlöttek. Egy hónap telt el és már teljesen más a helyzet, ugyanis a csapat azóta kétszer a bajnokságban (a Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd ellen), egyszer pedig a Ligakupában kapott ki (a Győri ETO ellen), legutóbb pedig ikszelt a Kaposvár otthonában az NB I.-ben.

A Blikk információi szerint a szurkolóknál betelt a pohár és a vasárnapi összecsapást követően hazafelé tartva, egy benzinkúton vonták kérdőre a játékosokat, akiket a buszról leszálló csapatkapitány, Józsi György képviselt. A bulvárlap információi szerint tettlegesség nem történt, de egy figyelmeztetés elhangzott: a „lélektelen teljesítmény” nem folytatódhat tovább.

A fradi.hu cikke szerint az elszántsággal nincs gond a szombati, Mezőkövesd elleni bajnoki előtt, Ricardo Moniz szerdán és csütörtökön is két-két edzést vezényelt a csapatnak, pénteken pedig további egy tréning szerepel a programban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik