Foci

Hetekre kidőlt a Vidi támadója

Sostoi-Stadion(960x640)(1).jpg (sóstói stadion)
Sostoi-Stadion(960x640)(1).jpg (sóstói stadion)

Paraiba, a Videoton labdarúgócsapatának brazil focistáját meg kellett műteni egy fáradásos törés miatt.

A Puskás Akadémia elleni bajnokira készült a listavezető Vidi, amikor az utolsó edzésen Paraiba megsérült. A brazil támadó lábra sem tudott állni, a röntgen- és CT-vizsgálat után pedig kiderült, hogy az ötös lábközépcsontján fáradásos törést szenvedett.

A vidi.hu szerdai cikke szerint a héten már meg is műtötték a 21 esztendős dél-amerikai focistát, aki a hétvégéig még a fehérvári kórházban marad, néhány hétre gipszben rögzítik a lábát. Dr. Kovács Tibor csapatorvos azt mondta, hogy amint elhagyhatja a kórházat, a fizioterapeuták máris elkezdenek vele foglalkozni, így amint lekerül a lábáról a gipsz, jó erőnlétben kezdheti el a rehabilitációt.


Paraiba most pár hétig nem táncoltathatja meg a labdát
Fotó: MTI

„Ez volt életemben a második műtétem. Még Brazíliában, a jobb lábamat kellett egy hasonló sérülés miatt megoperálni. A mostani operáció alatt végig ébren voltam, egy kis monitoron tudtam figyelni, mi is történik velem. A műtétet követő éjszaka szinte alig aludtam, olyan fájdalmaim voltak. Azóta enyhültek a fájdalmak, és már pihenni is többet tudok. Sajnos elég lassan, unalmasan telnek a napjaim, de a csapattársaim közül sokan meglátogattak már, és a barátnőm is szinte állandóan itt van velem, így azért sokkal elviselhetőbb” – mondta Paraiba a vidi.hu-nak.

Paraiba ebben a szezonban hat mérkőzésen lépett pályára, négyszer is a kispadról szállt be a játékba. Összesen 234 percet játszott, gólt még nem szerzett, a neve mellé eddig egy sárga került a statisztikai lapokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik