Foci

Kassai Viktor fúj Szalaiéknak

kassai-viktor(210x140)(3).jpg (kassai viktor)
kassai-viktor(210x140)(3).jpg (kassai viktor)

Kedden a Schalke 04 labdarúgócsapata a Chelsea-t fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörében, a játékvezető Kassai Viktor lesz.

A válogatott szünet után a jövő héten folytatódik a legrangosabb európai kupasorozat, a harmadik fordulót rendezik a csoportokban. Az E jelű kvartettet a Schalke 04 vezeti, amely eddig a Steaua Bukarestet és a Baselt is legyőzte, ám ezúttal nem vár könnyű feladat Szalai Ádámékra, ugyanis a Chelsea látogat el a gelsenkircheni arénába.

A magyar válogatott csatáron kívül még egy magyar lesz ott kedden este 20 óra 45 perctől a gyepszőnyegen, méghozzá Kassai Viktor, aki az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos honlapja szerint a találkozó játékvezetője lesz. Legmagasabban jegyzett sípmesterünk munkáját Ring György és Tóth Vencel segítik az oldalvonalak mellett, a negyeidk játékvezető pedig Kispál Róbert lesz. A mérkőzés ellenőre a cseh Vaclav Krondl.

Mindez azt jelenti, hogy az UEFA nem foglalkozik azzal, hogy legutóbb a törökök csalással vádolták Kassait a Juventus és a Galatasaray mérkőzését követően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik