Foci

Épphogy pontot szerzett a Fradi

Józsi György, Böde Dániel (józsi györgy, böde dániel, )
Józsi György, Böde Dániel (józsi györgy, böde dániel, )

Meglepetésre a Ferencváros csak 1-1-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában.

Akeem Adams tragédiája óta nem tud talpraállni a zöld-fehér klub: három hete legyőzték az Újpestet, majd ezt követően zsinórban két elkerülhető vereség csúszott be.

A Kaposvár otthonában is kötelező lett volna a siker, hiszen nem titok, bajnoki címre hajtott volna a Fradi a szezon előtt, ám Moniz tanítványai annak is örülhetnek, hogy legalább egy pontot hazavihetnek.


Böde egyenlített
Fotó: MTI

Ugyanis az első 45 percben egyik alakulat sem tudott komoly ziccert kialakítani, a szünet után viszont érkezett a hidegzuhany: az 57. percben vezetést szerzett a Kaposvár Markus szemfüles találata után. Nem sokkal később ráadásul megduplázhatta volna előnyét a hazai együttes, de Jova remekül hárított.

Az utolsó pillanatokban aztán feltámadt a Fradi: a 89. percben Böde 17 méterről talált a kapuba (1-1), Holman kísérlete viszont kimaradt, így meg kellett elégednie a fővárosi csapatnak az egy ponttal.

Eredmény – OTP Bank Liga, 11. forduló

Kaposvári Rákóczi – Ferencvárosi TC 1-1 (1-0)
Gólszerzők:
Markus (57.), illetve Böde (89.)

Kaposvár: Ranilovic – Okuka, Kovács O., Lucas(Pavlovic, 44.), Babic – Albert, Addo – Bőle, Balázs, Oláh – Markus (Thian, 86.) Vezetőedző: Prukner László.

Ferencváros: Jova – Jovanovic (Diallo, 84.), Gyömbér, Busai, Bönig – Cukic (Valpoort, 58.), Józsi – Somalia, Buzsáky, Holman – Böde Vezetőedző: Ricardo Moniz.

Sárga lap: Zámbó (10.), illetve Cukic (14.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik