Foci

Egekbe szökhet a Fradi legjobbjának ára

Muhamed Besic (muhamed besic, )
Muhamed Besic (muhamed besic, )

Nyáron a Tottenham is figyelemmel követte a játékát, s a Videoton is érdeklődött Muhamed Besic iránt. Jelenlegi klubjánál, a Ferencvárosnál abban bíznak, hogy Bosznia-Hercegovina vb-re való kijutásával a védő értéke jelentősen megugaorhat.

Sokan úgy gondolják, hogy az olykor-olykor még felelőtlen fiatal focista előtt még komoly karrier előtt is állhat. Egyes források szerint nemrég a Tottenham megfigyelői is szemügyre vették a bosnyák válogatott védőt.

„Azzal mi is tisztában vagyunk, hogy akadtak külföldről olyan klubok, akik már nézegették őt, de konkrétan erről a lehetőségről én nem tudok, hozzánk ilyen jelzés nem érkezett” – nyilatkozott Orosz Pál a csakfoci.hu-nak.>

Besic (balra) a jövő reménysége
Fotó: MTI

A Videoton a nyáron érdeklődött a bekk iránt, de a fehérváriak mindössze fele annyi összeget kínáltak Besicért, mint amennyire a Fradi gondolt.

Korábban egymillió euróért már fontolóra vette volna a Ferencváros a játékos eladását, de jelenleg nincs a klub szándékában a védő értékesítése.

„Nemrégiben hosszabbítottunk vele szerződést, jelenleg egyáltalán nem gondolkodunk az eladásán. Komolyan gondoljuk azt, hogy szeretnénk bajnokok lenni, ehhez pedig szükségünk van Besicre is. Az ő értéke még jelentősen megnőhet, hiszen Bosznia kijutott a jövő évi világbajnokságra, és ha esetleg ő is részt vehetne a világtornán, az jelentősen növelné az ázsióját, ezért üzletileg sem megalapozott az, hogy most értékesítsük őt” – fejezte be Orosz Pál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik