Foci

Ők válthatják Egervárit a válogatott kispadján

Paulo Sousa (paulo sousa, )
Paulo Sousa (paulo sousa, )

Már csak ketten vannak versenyben a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáért.

Mészöly Géza és Paulo Sousa között dől el, hogy ki veszi át a hollandiai 8-1-es blamát követően lemondó Egervári Sándor helyét – értesült a borsonline.hu.

Az utolsó – keddi – Andorra elleni vb-selejtezőn Egervári eddigi segítője, Csábi József irányítja majd a magyar együttest, de természetesen hosszútávra is megoldást kell találni a problémára. Mészöly Géza, az U19-es magyar válogatott kapitánya és Paulo Sousa, a Videoton néhai, a Maccabi Tel-Aviv jelenlegi edzője a legesélyesebb a kinevezésre.

Sousa is az esélyesek közt
Fotó: AFP

Orbánt ostorozzák a 8:1 miatt

Előbbi munkáját Csányi Sándor értékeli nagyra, míg utóbbival Orbán Viktor szimpatizál. Sousa esetében megnehezíteni a dolgot, hogy a portugált jövő nyárig szerződés köti izraeli együtteséhez.

Izraelben tisztában vannak vele, hogy Sousa az egyik jelölt a kapitányi pozíció betöltésére, de részletesen nem kívánták kommentálni a kialakult helyzetet a klubnál – írja a sport2.co.il.

Az Amszterban elszenvedett vereség volt a válogatott eddigi legsúlyosabb buktája a történelem során. 1908-ban Angliától, 1941-ben pedig a németektől kaptunk ki 7-0-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik