Foci

A törökök csalással vádolják Kassai Viktort

kassai-viktor(210x140)(3).jpg (kassai viktor)
kassai-viktor(210x140)(3).jpg (kassai viktor)

A magyar játékvezető tizenegyest ítélt a Juventus számára a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccsen. A törökök szerint tévesen.

A torinóiak az első fordulóban, a Koppenhága ellen is gyengén játszottak és ez megismétlődött szerda este a Galatasaray ellen is. A Zebrák ugyanis hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, mindössze egy akciógólt tudtak szerezni, a törökök viszont kettőt is.

Így azon a büntetőn múlott a vendégek sorsa, melyet Kassai Viktor ítélt meg a Juventusnak a 78. percben 0-1-es állásnál. A tizenegyest Vidal értékesítette, így 1-1-re módosította az eredményt.

Jogtalannal tartják a törökök az ítéletet
Fotó: MTI

“Ez egy furcsa meccs volt, csakúgy, mint a büntető. Nem hiszem, hogy a Juventus enélkül képes lett volna gólt szerezni ellenünk, ráadásul nem is kellett volna megítélni a tizenegyest” – mondta Roberto Mancini, a Galatasaray trénere.

Eközben a török média is bűnbaknak kiáltotta ki a magyar sípmestert, aki szerintük jogtalanul ítélt büntetőt a hazaiaknak. Tegyük hozzá, a football-italia.net tudósításában is azt írta, hogy könnyen kapták meg a tizenegyest a Zebrák. A Zaman című török lap pedig egyenesen csalónak titulálja Kassai Viktort.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik