Foci

Benitez: „Wengernél nincs jobb menedzser Angliában”

Rafa-Benitez(650x433)(1).jpg (rafa benítez, )
Rafa-Benitez(650x433)(1).jpg (rafa benítez, )

A Liverpool és a Chelsea néhai menedzsere nem lepődött meg, hogy az Arsenal remekül kezdte a szezont.

Az ágyúsok kedd este a Napoli alakulatát látják vendégül az Emirates stadionban a Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójában.

Az olaszok szakvezetője nagyon dicsérte Arsene Wengert és elmondta, szerinte a francia az angol bajnokság legjobb edzője.

„Jó ellenfélre számítok, hiszen Wenger a legjobb menedzser a Premier League-ben. Remek személyiség, aki mindent tud az angol fociról. Óriási európai kupatapasztalattal rendelkezik, és mindig a legjobb négyben végez a csapatával a Premier League-ben. Remélem, hogy egyszer megnyeri a BL-t is, de majd csak egy másik szezonban” – beszélt Benitez.

Nehéz mérkőzésre számít Benitez
Fotó: AFP

A Napoli remekül kezdte a Bajnokok Ligáját, miután 2-1-re nyert a tavalyi döntős Borussia Dortmund ellen az első körben. A csoport másik találkozóján a londoniak a Marseille-t győzték le idegenben.

„Ez egy más meccs lesz, mint a németek ellen. Egy olyan ellenféllel játszunk majd, akinek a labdabirtoklás és a kontratámadás az erőssége, úgyhogy változtatnunk kell. Nem követhetünk el hibákat, és meg kell adnunk a kellő tiszteletet Európa egyik legerősebb gárdájának” – fejezte be mondandóját a spanyol szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik