Foci

Egy félidő döntött Újpesten

simon krisztián (simon krisztián, )
simon krisztián (simon krisztián, )

A lilák 1-1-es döntetlent játszottak a Pécs ellen az OTP Bank Liga 9. fordulójának zárómeccsén.

Az Újpest számára extra motivációt jelenthetett az, hogy az előző fordulóban 3-1-re kikaptak a Ferencvárostól, így most mindenképp javítaniuk kellett. A Pécs szintén bukott múlt héten, ráadásul hazai pályán a Pápa ellen.

A nagy küzdelem vége döntetlen lett
Fotó: MTI

Így a két együttes találkozója tipikusan olyan meccs volt, ahol bármennyire is akartak a fiúk, nem bírtak egymással. Az első félidőben ráadásul eldőlt a meccs, előbb Grumic vette be fejjel Balajcza kapuját, majd Simon mattolta Gőczét.

A szünet után már nem tudtak betalálni a játékosok, így maradt az 1-1. Nem szabad szó nélkül elmenni az újpestiek sportszerű gesztusa mellett, ugyanis a kezdőrúgáshoz “Jobbulást, Akeem” feliratú pólóban vonultak ki, így kívánva gyógyulást a Ferencváros védőjének, aki szerdán kapott szívrohamot és azóta is életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 9. forduló

Újpest FC – Pécsi MFC 1-1 (1-1)
Gólszerzők: Simon (45.), illetve Grumic (13.)

Újpest: Balajcza – Ngawa, Vermes, Juanan, Antón – Simon K., Vasiljevic, Balogh B., Suljic(Ligot, 83.) – Bavon (Stanisavljevic, 46.), Kabát Vezetőedző: Kozma István.

Pécs: Gőcze – Fodor F., Romic, Lantos, Uzoma – Márkvárt, Wittrédi (Pölöskey, 63.), Szatmári, Nagy J. (Horváth A, 58.), Mohl – Grumic (Frőhlich, 77.) Vezetőedző: Márton Gábor.

Sárga lap: Grumic (54,)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik