Foci

Mario Balotelli nem „kussolt”

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

Mario Balotelli piros lapot kapott a Napoli ellen elveszített mérkőzést követően. Massimiliano Allegri szerint a csatár csendben maradhatott volna. Három meccsre eltiltották.

Nem ért véget a hármas sípszóval az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A vasárnap esti rangadója. Miután a Napoli 2-1-re nyert – 27 év elteltével – az AC Milan otthonában, Mario Balotelli ahelyett, hogy az öltözőbe ment volna hevesen reklamált a játékvezetőnél, a csapattársaknak kellett lefogniuk. Nem maradt megtorlatlanul az eset, a 23 esztendős focistának felmutatták a második sárga lapot. Később kiderült, hogy a szövetség egy hárommeccses eltiltással “jutalmazta” a kirohanását.


Mario Balotelli megőrült a meccs után
Fotó: 101GreatGoals

„Amikor egy mérkőzés véget ér, jobb, ha csendben maradunk. Jobb kussban maradni és nem veszekedni a játékvezetővel, ez már semmin sem változtat. Balotellinek ebben mindenképpen fejlődnie kell” – mondta az eset kapcsán Massimiliano Allegri, a lombardok vezetőedzője.

Balotellinek egyébként felemás meccse volt a Napoli elleni: a támadónak számos helyzete volt, a társakat is több ízben remekül szolgálta ki, ráadásul ő lőtte csapata szépítő találatát, ugyanakkor egy lélektanilag igen fontos pillanatban büntetőt rontott – tétmeccsen karrierje során először.

Videó – Balotelli nem bírt magával:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik