Foci

Balotelli büntetőt rontott, a Milan kikapott

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

Az AC Milan labdarúgócsapata tovább folytatja vesszőfutását: ezúttal a Napolitól kapott ki a Rossoneri az olasz labdarúgó-bajnokságban. Mario Balotelli karrierje során először hagyott ki tizenegyest.

A Serie A 4. fordulójának zárómeccsén az eddig hibátlan Napoli a gyengécske rajtot produkáló Milanhoz látogatott. A vendégek már a hatodik percben megszerezték a vezetést, a szünetig erre nem érkezett válasz.


Balotellinek sokszor nem volt szerencséje
Fotó: AFP

Az 54. percben érkezett az újabb nápolyi gól, az utóbbi időben igen nagy kedvvel focizó Higuaín lőtt távolról a kissé elmélázó Abbiati kapujába. Nem sokkal később szépíthetett volna a Milan, azonban Balotelli kihagyta a saját maga által kiharcolt büntetőt, pontosabban Pepe Reina védte ki. Az olasz válogatott támadó korábban még sosem rontott tizenegyest.

A 71. percben megint Balotelli volt a főszereplő, ezúttal egy életerős löketet adott le, de a labda a keresztlécen csattant. Akadt még pár lehetősége a lombardoknak, de csak a szépítés jött össze, Balotelli végül összehozott egy gólt. A Napoli 2-1-re nyert és az AS Romahoz hasonlóan továbbra is hibátlan a bajnokságban.

A Napoli 27 esztendőt követően diadalmaskodott a Milan vendégeként ismét – akkor még játszott Diego Maradona.

Eredmény – Serie A, 4. forduló

AC Milan – Napoli 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Balotelli (90+1.) illetve Britos (6.), Higuaín (54.)

Videó – Balotelli kihagyott büntetője:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik