Foci

Manchesterben “haraphat” újra Suárez

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

Brendan Rodgers Liverpool-menedzser szerint a csapat sztárjátékosának visszatérése gördülékeny lehet.

Luis Suárez szeptember 25-én, a Manchester United elleni Ligakupa-mérkőzésen térhet vissza tízmeccses eltiltásából.

Az uruguayi csatár vitathatatlanul csapata legértékesebb futballistája, Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere ugyanakkor elmondta, Suárez mire számíthat visszatérésekor. “Remélem, elég fitt állapotban lesz ahhoz, hogy gördülékenyen menjen a visszatérése.

Ugyanakkor nem garantál neki azonnali helyet a kezdőcsapatban, ennek okát Patrice Evra, az United hátvédjének személyével magyarázta, “akiről” Suárez már szintén beszerzett egy nyolc meccses eltiltást. Ezt az uruguayi támadó azzal honorálta meg, hogy visszatérése után a két csapat következő találkozójának elején nem fogott kezet vele.

Az elmúlt időszakban, eltiltása idején rengeteg egyéni edzésmunkát végzett, ami sajnos nem helyettesíti a mérkőzéseket, de nagyon keményen edzett. Imád játszani, de ha nem tud, az egyszerűen megöli őt.” – tette hozzá Rodgers.

Mint ismert, a Liverpool csatára még az előző szezonban, április 21-én a Chelsea elleni 2-2-re végződött hazai Premier League mérkőzés 78. percében harapott bele Branislav Ivanovic, a kékek hátvédjének karjába, amiért a tízmeccses elmeszelést kapta. A csapatának azonban felettébb jól megy nélküle is: az eltiltása utáni első mérkőzést az addig kissé szenvedő Liverpool 6-0-ra nyerte meg a Newcastle otthonában, az idei szezonban pedig négy mérkőzés után veretlenül vezeti a Premier League tabelláját.

Videó – A felfoghatatlan eset

Ajánlott videó

Olvasói sztorik