Foci

Bekattant a kispadon a német sztáredző

jürgen klopp (jürgen klopp)
jürgen klopp (jürgen klopp)

Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője csapata Napoli elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén nem bírt magával.

A tavalyi BL-döntős BVB egyértelműen a halálcsoportba került az idei kiírásban. Az első fordulóban Nápolyba utaztak, ahol a lehető legrosszabbul sült el számukra a rajt.

A németek az első félidőben akár előnybe is kerülhettek volna, Higuain fejesgóljával azonban a hazaiak jutottak vezetéshez a játékrész derekán. Jürgen Kloppnak nem ízlett a bekapott gól és a tartalék játékvezetőt kezdte el rohamozni kissé szokatlan módon. A menedzser addig vicsorgott a bíróra, amíg piros lappal a lelátóra nem küldték őt.

A szakvezető a 2-1-es vereséget követően elmondta, sajnálja a történteket: “Bohócot csináltam magamból. Tudtuk, hogy jó csapat a Napoli, de semmi nincs még veszve. A csapatomtól már elnézést kértem, csakúgy mint a játékvezetőtől és a segítőjétől. Túlreagáltam a dolgot, ami nagy hiba volt.”

A csoport másik találkozóján az Arsenal szintúgy 2-1 arányban verte a Marseille-t idegenben. A következő fordulóban Arsenal-Napoli és Dortmund-Marseille összecsapásokat rendeznek majd október 1-jén.

Videó – Klopp megőrült

Ajánlott videó

Olvasói sztorik