Foci

Casillasnak csak napokat kell kihagynia

Iker-Casillas(650x433)(1).jpg (iker casillas, )
Iker-Casillas(650x433)(1).jpg (iker casillas, )

A spanyol hálóőr a Galatasaray elleni BL-meccsen sérült meg. Kiderült, két hét múlva újra játszhat.

Iker Casillasra rájár a rúd Madridban. Jose Mourinho regnálása alatt kegyvesztett le, csak a padon kapott helyet, így remélte, a portugál edző távozásával ismét vele kezdődik majd a Real Madrid összeállítása.

Azonban Carlo Ancelotti is merészet húzott, a padon hagyta a világ- és Európa-bajnok hálóőrt, helyette pedig Diego Lopezt állította a kapuba, mondván Casillas majd a BL-ben kap lehetőséget.


Kérdéses Casillas jövője
Fotó: AFP

Így is történt kedd este, ám 15 perc sem telt el a meccsből, máris le kellett hozni bordasérülés miatt. Az orvosi vizsgálatok kimutatták, nincs törés, így csak pár napot kell kihagynia, vagyis hamarosan újra teljesértékű edzésmunkát végezhet.

Az orvosok szerint Casillas így két hét múlva, a Koppenhága ellen ismét védhet, ám kérdés, Ancelotti mennyire bízik majd benne. Akár az sem elképzelhetetlen, hogy a törökök ellen remeklő – bravúrosan védett a 6-1-re megnyert meccsen – Lopez kap lehetőséget ismét a Bajnokok Ligájában, ám akkor biztosra vehető, hogy a 32 éves Casillas amint tud, menekül majd a spanyol fővárosból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik