Foci

Már fogadni lehet Egervári menesztésére

egervári sándor (egervári sándor)
egervári sándor (egervári sándor)

Az egyik iroda 10 éppen edzőnyi opciót ad arra, ki váltja Egervári Sándort 2014 januártól. Sousa vezet 2.5-ös odds-szal.

A Magyarország-Észtország (5-1) világbajnoki selejtezőn hogy-hogy nem feltünt Paulo Sousa, a Maccabi Tel-Aviv jelenlegi, a Videotont tavaly az EL főtáblájára vezető portugál tréner. Sebesen megindult a pletyka, biztosan azért ült a díszpáholyban, mert az MLSZ benne látja a válogatott szövetségi kapitányi posztján a megoldást, és már tárgyal vele. A szövetség persze kategorikusan cáfolta a hírt.

Persze nem zörög a haraszt – szokták mondani. Olyannyira nem zörög, hogy az unibet fogadóirodánál már tippelni is lehet az új szövetségi kapitány kilétére. Az iroda Sousára voksol, mivel a legkisebb odds (2.5) a portugál edző neve mellett ál. Ugyanakkor érdekes, hogy második helyen Egervári Sándor 3.2-vel van szorosan mögötte, míg a jelenleg az MLSZ alkalmazásában álló U kapitány Mészöly Géza (4.5) mellett Henk ten Cate (8.0), az MTK, az Ajax és a Barcelona egykori edzője a negyedik!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik