Foci

Nincs már veretlen csapat az NB1-ben

Ibrahima Sidibe (ibrahima sidibe, )
Ibrahima Sidibe (ibrahima sidibe, )

A Videoton 2-1-es vereséget szenvedett a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 7. fordulójában.

A Loki legutóbb Pécsett kapott ki, a székesfehérváriak pedig az MTK-t verték hazai környezetben.

A Debrecen az élre ugrott győzelmével
Fotó: MTI

A forduló rangadóját jobban kezdte a vendég alakulat, ám komolyabb gólhelyzetet nekik sem sikerült kialakítaniuk. Az első félidő felénél észbe kapott a Debrecen és egyre többet mentek előre Kondás Elemér tanítványai, de gól nem született.

A második játékrész elején Gyurcsó szerzett vezetést a Vidinek, amire felpörgött a házigazda, és folyamatosan rohamozta az ellenfél kapuját, s tíz percet sem kellett várni Sidibe egyenlítőgóljára.

Sokáig úgy tűnt, hogy a felek osztoznak majd a pontokon, de végül a 79. percben egy beadást követően Volas kotorta a kapuba a labdát, s mint később kiderült, ez a találat elég volt a debrecenieknek a három pont begyűjtésére.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló

DVSC-TEVA – Videoton FC 2-1 (0-0)
Debrecen, 7000 néző, v.: Vad II.

DVSC: Verpecz – Lázár P. (Brkovic, 77.), Máté P., Mészáros N., Korhut – Ferenczi J. (Sidibe, 53.), Zsidai, Vadnai (Trninic, 85.), Szakály P. – Kulcsár T., Volas

Videoton: Calatayud – Vinicius, Caneira, V. Gomes, Szolnoki – Stopira, Tóth B., Álvarez, Kleinheisler (Zé Luis, 64.), Gyurcsó (Paraibá, 73.) – Nikolics

gólszerzők: Sidibe (60.), Volas (79.), illetve Gyurcsó (51.)

sárga lap: Lázár P. (18.), Vadnai (44.), Brkovic (78.), Szakály P. (90.), illetve Caneira (56.), Tóth B. (66.), Nikolics (81.), Paraibá (90.), Álvarez (93.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik