Foci

Moniz magyarul: “Uraltuk a játékot”

Ricardo Moniz (ricardo moniz, )
Ricardo Moniz (ricardo moniz, )

A Lombard Pápa-Ferencváros bajnoki után Ricardo Moniz meglepetésként magyarul kezdte az interjút.

Nem mondott valótlant a holland mester, a zöld-fehérek ugyanis könnyen hozták a Pápa elleni mérkőzést és két gyors gólnak köszönhetően 2-0-ra nyertek is. Böde a 2., Holman a 46. percben vette be a hazaiak kapuját, így az FTC ha csak átmenetileg is, de feljött a tabell második helyére.

A mérkőzés után a Sport TV-nek Tóth Bálint, a Lombard mester elmondta, csapatát üldözi a balszerencse: “Böde Dániel a gólja előtt gyakorlatilag 20-30 méteren keresztül vezethette a labdát, szegény Szűcs Lajosnak berakta a sarokba a védekezési hiba után. Azon kívül, hogy gratulálok az FTC-nek, szerintem jó meccs volt, jól helytálltunk és helyenként jól is játszottunk. Nem rúgtuk be a helyzeteket, ezt pedig egy Ferencváros ellen nem engedhetjük meg magunknak.”

Moniz viszont egy kis papírral készült az interjúra, amiről meglepő módon magyarul olvasta fel a következő szavakat: “Uraltuk a játékot. Nem lőttük elég gyorsan a második gólt, és ezért voltak problémák”. Miután hollandra váltott, hozzátette: “Összességében megérdemelten nyertünk, Diallo és Böde remekül kiegészítik egymást, mindketten nagyon hasznosan futballoztak. Böde Dánieltől szívesen látnánk azt a megoldást, amit ma és az észtek ellen, akár a hollandok ellen is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik