Foci

Nagyot égett a KTE, Futács góllal debütált a Diósgyőrben

foci-labdarugas(960x640)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(960x640)(2).jpg (foci, labdarúgás)

A Kecskemét hazai pályán szenvedett 5-2-es vereséget a Pécstől, míg a Diósgyőr 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia pályaválasztásában.

Sima pécsi győzelem született
Fotó: kecskemetite.hu

A lila-fehérek az előző fordulóban a Ferencváros vendégeként szenvedtek el vereséget, míg a pécsiek a Debrecent verték hazai pályán.

A két csapat összecsapásának első harmadában úgy tűnt, hogy a Kecskemét simán lehozza hazai pályán a meccset, ám a kétgólos hátrányt még a félidőben ledolgozták Márton Gábor fiai, a második játékrészben pedig háromszor is eredményesek voltak, így végül ők örülhettek a győzelemnek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló

Kecskemét, 500 néző, v.: Becséri

Kecskemét: Németh V. – Mogyorósi, Póti, Karan, Forró – Leo (Gréczi a szünetben), Vukasovic, Patvaros (Balázs 70.)– Pekár, Savic – Barry (Rajczi a szünetben)

Pécs: Gőcze – Fodor, Balogh, Romic, Mohl – Horváth A., Frőlich (Nagy J. 82.)- Uzoma, Koller (Márkvárt 68.), Szatmári – Grumics (Pölöskei 57.)

Gólszerző: Savic (9.), Leo (22., 11-esből) illetve Uzoma (42.), Romic (44.) Mohl (50.) Márkvárt (83.) Pölöskei (85.)

Sárga lap: Pölöskei (90.)

Az egyelőre gyengélkedő Puskás Akadémia legutóbb Mezőkövesden szaladt bele egy 3-1-es vereségbe, a DVTK ellenben hazai környezetben látta el az Újpest baját.

A mérkőzés első perceiben domináltak a miskolciak, a 28. percben pedig megpecsételődött a felcsútiak sorsa. Wague durván lépett oda Eleknek, amiért teljesen jogosan kapott piros lapot.

A második játékrészben Futács Márkó, a Diósgyőr friss szerzeménye többször is helyzetbe került, hátán vitte a csapatot, az 58. percben pedig be is lőtt a hálóba. Ezt követően nem volt kérdéses a pontosztás, Bacsa 88. percben szerzett góljával pedig végképp eldőlt a mérkőzés sorsa. Hozzátartozik a találkozó krónikájához, hogy a második vendég találat előtt Tamást második sárga lapját követően küldte az öltözőbe a játékvezető.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló

Székesfehérvár, 300 néző, v.: Solymosi

Puskás Akadémia: Hajdúch – Tamás, Wague, Szekeres A., Farkas N. – Gallardo, Tóth B., Czvitkovics (Margitics, 70.), Polonkai (Molnár T., 79.), Lencse – Tischler (Zsolnai, 77.)

Diósgyőri VTK: Rados – Vági, Vadász, Kádár, Husic – Tisza (Bacsa, 72.), Abdouraman, Kostic (Gosztonyi, 56.), Elek Á. (Augusto, 33.), Barczi – Futács

Gólszerzők: Futács (58.), Bacsa (88.)

Piros lap: Wague (29.), Tamás (88.)

Sárga lap: Tamás (25., 88.), Farkas N. (87.), illetve Abdouraman (71.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik