Foci

Legyőzte a Barcelonát a magyar focicsapat

foci-labdarugas(960x640)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(960x640)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Az Audi Hungaria ETO U16-os labdarúgócsapata 2-0-ra nyert a Barcelona korosztályos együttese ellen.

Nemzetközi utánpótlástornát rendeznek Győrben, 44 év elteltével játszott egymással ismét a Győr és az FC Barcelona a Rába-parti városban. 44 esztendővel ezelőtt a felnőttek mérték össze az erejüket, akkor az UEFA-kupa második körében 3-2-re nyertek a katalánok.

Ezúttal hazai siker született, ugyan a spanyolok kezdtek jobban, de már az első félidőben átvette a kezdeményezést az ETO, ám a félidőig nem esett gól. A második felvonásban aztán kétszer is megrezdült a katalán háló, előbb Németh Levente, majd egy kapushibát kihasználva Ködmön Zoltán köszönt be, az Audi ETO végül 2-0-ra nyert.

Az eto.hu tudósítása szerint a siker után a magyar játékosok önfeledten ünnepeltek, ami nem meglepő, hiszen a Barcelonát legyőzni minden szinten nagy fegyvertény.

Eredmény – nemzetközi utánpótlás torna, U16

Audi Hungaria ETO – FC Barcelona 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Németh L., Ködmön

ETO: Kovács – Varga D., Tóth D., Tóth B., Király – Lénárt, Kelemen, Koncsag, – Samodai, Németh, Ködmön. Csere: Zöldesi (k), Horváth, Nyakas, Szabó, Csordás, Fodor, Varga J., Schillinger R., Szilvágyi, Benyó, Lévai, Gy. Kovács, Ladányi Vezetőedző: Pacsi Bálint

A játéknap többi eredménye:

A csoport:
Lilleström (norvég) – Partizan Beograd (szerb) 0-0

B csoport:
Dinamo Zagreb (horvát) – Rapid Wien (osztrák) 4-1
SL Benfica (portugál) – Slavia Praha (cseh) 2-1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik