Foci

Ha Böde jön, a Fradi is nyer

Józsi György, Böde Dániel (józsi györgy, böde dániel, )
Józsi György, Böde Dániel (józsi györgy, böde dániel, )

Az NB I. szombati zárómeccsén a Ferencváros elhozta mindhárom pontot Pápáról.

A zöld-fehérek a negyedik helyről várták a pápai túrát, annak a reményében, hogy győzelmükkel előrelépnek a második pozícióba, megelőzve a Debrecent. A Lombard ezzel szemben azért küzdött, hogy megragadjon a középmezőnyben és ne szedjen össze komoly hátrányt már a bajnokság elején.

A győztes kiléte hamar eldőlt, ugyanis Böde Dániel már a 2. percben előnyhöz juttatta a vendégeket: ügyesen vezette rá a labdát a védelemre, majd mivel senki sem támadta, kapura tűzte a labdát, ami a jobb alsóban kötött ki (1-0).

Böde Dánielnek két perc kellett
Fotó: MTI

A folytatásban mindkét együttes aktív volt, de a Ferencváros veszélyesebben focizott. Az újabb gólra a szünet után nem sokat kellett várni, ismét a félidő elején tudott betalálni a Fradi, egészen pontosan Holman Dávid fejese kötött ki a gólvonal mögött (0-2).

A Pápa hajtott, küzdött a szépítésért, de a Fradi védelmét nem tudták áttörni, így maradt a kétgólos vendég győzelem.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló

Lombard Pápa – Ferencvárosi TC 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Böde (2.), Holman (46.)

Pápa: Szűcs – Tóth G., Mecinovic, Supic (Eszlátyi, 9.; Szabó O., 70.), Présinger – Maksimovic, Sekour – Quintero, Ivancsics. Orosz – Griffiths Vezetőedző: Tóth Bálint.

Ferencváros: Jova – Gyömbér, Besic (Bönig, 85.), Mateos, Adams – Gerson, Józsi (Cukic, 82.) – Jenner, Böde, Holman (Somalia, 61.) – Diallo Vezetőedző: Ricardo Moniz.

Sárga lap: Présinger (78.), Sekour (90.), Quintero (93.) illetve Holman (31.), Gerson (45.), Diallo (55.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik