Foci

Gera óta nem láttunk ilyet magyar pályán

Ulysse-Diallo(960x640)(1).jpg (ulysse diallo, fradi, )
Ulysse-Diallo(960x640)(1).jpg (ulysse diallo, fradi, )

A Ferencváros 4-1-re kiütötte a Tatabányát a Ligakupa csoportküzdelmei alatt. A mérkőzés Ulysse Diallo ollózós gólja miatt marad emlékezetes a szurkolók számára.

A húszéves támadó a nyáron érkezett az Üllői útra és hamar belopta magát a fanatikusok szívébe. Rendkívül komoly erősítés a csapat számára, hiszen csak úgy termeli a gólokat, legutóbb a Kecskemét elleni bajnokit döntötte el egymaga. Ráadásul nem akármilyen találatokat szerez.

Szerdán, a Tatabánya vendégeként lépett pályára a Fradi és a kezdeti bizonytalanság után beindult a szekér, köszönhetően a mali támadónak is. Először gyönyörűen átemelte a kapust, a második góljánál pedig fantasztikus akrobatikus mozdulattal ollózva juttatta a kapuba a lasztit.

Videó – 1:30-tól Diallo góljai

Utoljára talán Gera Zoltántól láthattunk hasonlót, még szintén a Ferencváros tagjaként, de az már több mint 10 évvel ezelőtt történt. Ez bizonyítja, hogy milyen ritka nagy találatról beszélünk.

Videó – Gera Zoltán ollózós találata

A magyar felsőbb ligákban nem is, de az alsóbb osztályban fordult elő hasonlóan szép gól, hónapokkal ezelőtt Újvári Józsefről beszélt mindenki csodálatos ollózása után.

A Fradi csatárát, Diallót, a zöld-fehérek szurkolói már el is keresztelték „Új Gerának”, bár elsősorban azért kapta ezt a megtisztelő becenevet, mert góljai után ő is hátraszaltóval ünnepel, akárcsak Angliában légióskodó középpályásunk.

A mali támadó a Sport TV kameráinak elárulta, nagyon szereti alkalmazni ezt a fajta technikát, a líbiai bajnokságban is több ollózós gólt szerzett. Tehát, ha Ulysse Diallo és csapata tartja meggyőző formáját, akkor még több kiváló találatot láthatunk az „újdonsült Gerától”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik