Foci

Nagycsapatok vinnék a magyaroknak gólt lövő Maricát

ciprian marica (ciprian marica, )
ciprian marica (ciprian marica, )

Az Arsenal és a West Ham is szeretné megszerezni a román-magyar vb-selejtezőn gólt szerző Ciprian Maricát.

A péntek esti világbajnoki-selejtezőn kis túlzással alig ért véget a himnusz, máris vezettek a hazaiak, hiszen Guzmics hibáját Marica használta ki: egyedül vezette a kapura a labdát, majd szépen gurította el Bogdán mellett. A második találatból is kivette a részét, hiszen ő adta a gólpasszt Pintiliinek.

Ciprian Marica remek teljeítményt nyújtott ellenünk, pedig jelenleg nincs is klubja sőt, olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy még ő fizetett azért, hogy bekerülhessen a válogatottba.

Az a bizonyos gól…
Fotó: MTI

A labdarúgó ügynöke most azt állítja, az Arsenal és a West Ham is szeretné leigazolni Maricát, aki legutóbb a Schalkéban focizott, de három szezon alatt mindössze 34 bajnokin lépett pályára.

Brit lapok szerint a magyar válogatott elleni teljesítménye keltette fel a két londoni együttes érdeklődését a csatár iránt. Marica ügynöke szerint a héten eldőlhet a futballista sorsa.

Ciprian Marica a Dinamo Bukarestben nevelkedett, majd a felnőttek között is játszott. 2004-ben leigazolta a Shaktar Donyeck, majd 2007-ben már a Stuttgart játékosa volt.  2011-ig 93 meccsen 19-szer talált be, ezért igazolta le a Schalke, ahol nem tudott bizonyítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik