Foci

Megműtötték Juhász Rolandot

juhász roland (juhász roland, )
juhász roland (juhász roland, )

A magyar válogatott és a Videoton védőjét hétfőn délután műtötték meg, kedden pedig már el is hagyta a kórházat.

Azért volt szükség a beavatkozásra, mivel az Anderlecht korábbi kiválósága a Győr elleni bajnokin térdsérülést szenvedett. Az első vizsgálatok után még lehetett bizakodni, hogy talán elkerülhető a műtét, de később kiderült, a gyors rehabilitáció érdekében megerősítik a szalagot.

“A legfontosabb az volt, hogy minden vizsgálat kizárta a keresztszalag-szakadást, amely jóval súlyosabb sérülés, mint az oldalszalag sérülése. Az MR-vizsgálaton látszódott, hogy a belső oldalszalag egy kiszakadásos jellegű sérülést szenvedett. A gyorsabb rehabilitáció érdekében döntöttünk végül úgy, hogy egy rutinműtétet végzünk el, mely hétfő délután sikeresen meg is történt”– nyilatkozta a vidi.hu-nak az operációt végző Dr. Abkarovits Géza.

Szükséges volt a műtét
Fotó: MTI

“Jól érzem magam, az orvosok pedig arról tájékoztattak, hogy a műtétem sikeres volt. Az éjszakát még a kórházban töltöttem, de a délutáni órákban már haza is mehetek. Örülök, hogy túl vagyok rajta. A következő néhány nap a pihenésről fog szólni, aztán fokozatosan elkezdődik számomra a rehabilitáció” – mondta Juhász Roland.

A védő kiesése komoly gondot jelent a románok elleni vb-selejtező előtt, hiszen a válogatott egyébként sem áll túl jól belső védők terén, ráadásul Juhász mellett Mészáros Norbert sem állhat a szövetségi kapitány rendelkezésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik