Foci

Mélyütés: kidőlt a válogatott alappillére

Juhász Roland (juhász roland, )
Juhász Roland (juhász roland, )

Térdsérülés miatt kell heteket kihagynia Juhász Rolandnak, a Videoton FC bekkjének.

A védő vasárnap, a címvédő Győr ellen 1-1-re végződött bajnoki mérkőzésen sérült meg, s a hétfői vizsgálatok alapján komolyabb a baj, mint azt elsőre remélte.

„A belső két szalagom sérült meg, előreláthatólag jó néhány hetet kell kihagynom. Nagyon csalódott vagyok, hiszen végre kezdtem ismét jó formába lendülni, a válogatottba is visszakerültem, ahol több fontos meccs is vár ránk a következő hónapokban. Egy sérülés sosem jön jókor, de most talán a lehető legrosszabbkor sérültem meg” – beszélt a magyar kiválóság, majd hozzátette, annyi szerencséje van, hogy műteni nem kell a térdét.

Rosszabbkor nem is sérülhetett volna meg
Fotó: vidi.hu

Kovács Tibor csapatorvos azt mondta, Juhász jobb térdében az oldalszalag szakadt el, visszatérésének pontos időpontja még nem állapítható meg.

„Mivel nagyon friss sérülésről van szó, ezért nehéz megmondani, pontosan mikor térhet vissza, a jelenlegi állapota szerint jó néhány hetet biztos, hogy ki kell hagynia. A válogatott felé is jeleztük, hogy sajnos nem számíthatnak rá a következő hetekben” – nyilatkozott Kovács.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik