Foci

Gyengélkedő játékosát pátyolgatja a Fradi edzője

jack tuyp (jack tuyp)
jack tuyp (jack tuyp)

Az eddig satnyán futballozó Jack Tuyp hamarosan elkaphatja a fonalat, ha megfelelő kiszolgálását kap a többiektől a támadósorban – mondta Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője.

A holland szakvezető Holman Dávidot kiemelte csapatából a Duna TV-nek adott interjújából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy messze áll a topjátékos szintjétől – írja a csakfoci.hu.

„Természetesen nagyon sokat beszélgetek Holman Dáviddal, tanácsokkal látom el. A Ferencvárosnak és az egyetemes magyar labdarúgásnak is érdeke, hogy topjátékosokat képezzünk, de Holman még messze nem tartozik ebbe a kategóriába. Egy játékmesternek rengeteget kell találkoznia a labdával és folyamatosan irányítania kell a csapatát. Dávidnak még nincs folyamatosan a kezében a mérkőzés, de komoly srác, gólokat szerzett, lépett egyet előre, nem aggódom miatta” – mondta Moniz.

Moniz a szárnyai alá vette Tuypot
Fotó: MTI

A zöld-fehérek menedzsere ezt követően nyári csatárigazolásáról, az egyelőre gyatrácska teljesítményt nyújtó Jack Tuypról nyilatkozott.

„Tuyppal kapcsolatban a helyzet a következő: ha tudod, hogy a csatárod veszélyes a 16-oson belül, akkor a csapat feladata, hogy odajuttassa a labdát, Holmannak, Jennernek és Bödének ki kell szolgálnia Tuypot. Ez taktika. Ha helyzetbe hozzuk, gólt fog lőni” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik