Foci

Nyilvánosan fricskázta Kubatov a Fradi szurkolóit

kubatov-gabor(430x286)(1).jpg (kubatov gábor, )
kubatov-gabor(430x286)(1).jpg (kubatov gábor, )

A Ferencváros keménymagja az MTK elleni derbin molinóval emlékezett meg a háborús bűnökkel vádolt Csatáry Lászlóra. Kubatov Gábor elnöknek ez nem tetszett.

Kubatov Gábor és a szurkolók között a Facebookon szabadultak el az indulatok. A Fradi elnöke egy szurkolói üzenetre válaszolt a nyilvánosság előtt, ami kiverte a biztosítékot a zöld-fehér drukkereknél – írta a hatharom.com.

A ferencvárosi B-közép a hétvégi, MTK elleni bajnoki találkozón egy molinón emlékezett meg a Magyarországon és Szlovákiában is háborús bűnök elkövetésével vádolt Csatáry Lászlóról, aki augusztus 10-én hunyt el. A felirat elég nagy feszültséget kellett az MTK zsidó történelmi és kulturális kötődése miatt. Az MLSZ máris vizsgálódni kezdett.

A Fradi nem vállalja a felelősséget a Csatáry-ügyben
Fotó: MTI

Kubatov lényegében csak a közösségi oldalon is megerősítette azt a Fradi közleményt, amely szerint a molinót a rendőrök tudta nélkül, illegálisan csempészték be a stadionba a fradisták. Az elnök természetesen elfogadhatatlannak tartja a fanatikusok cselekedetét. Elárulta: valószínűleg büntetést is kap majd a csapata.

„Meg fognak minket büntetni, ez nyilvánvaló. Ezek után egyértelmű, hogy akik ezt a molinót kitaláltak, festették, becsempészték, tartották, vállalják a felelősséget mindezért” – írta Facebook-oldalán Kubatov, majd hozzátette, a tettesek az anyagi felelősségeket is át kell, hogy vállalják.

A bejegyzéshez ezt követően egy ferencvárosi drukker kommentált. Szerinte, ha a molinót kifüggesztő szurkolók nem lennének ott a fővárosiak meccsein, akkor a hangulat a megye III-as összecsapáséhoz lenne hasonlítható.

Kubatov erre felháborodottan válaszolt: “Duma, duma, duma! Ki kell állni bátran, (nem bebújni a Fradi mögé) és vállalni a tettük minden ódiumát. Attól még lehet szurkolni.”

A szurkoló ezt követően Kubatov „feneketlen pénztárcájának” említésével vágott vissza, mire az elnök cáfolta, hogy az ő büdzséjük határtalan lenne: „Mi (a club) ezt a feliratot nem kértük, tehát nem a mi felelősségünk. De ha ön ezt vállalja (minden anyagi és erkölcsi következményével) az bátor és őszinte magatartás. Köszönöm.”

A vita teljes szövege ide kattintva található meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik